Juokse maailma paremmaksi

Kirkon lähetysjärjestöt haastavat  juoksutapahtumiin! Näymme juoksutapahtumissa ja keräämme lähetystyölle varoja. Tarvitsemme sekä juoksijoita että kannustajia.

Milloin: Päätapahtuma on Tampere maraton 31.8.2019, jonka osana on Run for Missions -juoksuhaaste. Run for Missions -tunnuksen (lyhenne R4M) alla voi juosta eri puolilla Suomea myös muissa juoksutapahtumissa, mikäli tapahtuman järjestäjä sen sallii.

Miten: Tampereella matkat ovat maraton, puolimaraton, 10 kilometriä sekä joukkuemaraton (neljän juoksijan ryhmä, jossa kukin juoksee 10,5 kilometriä).

Miksi: Juoksijat haastavat juoksulleen tukijoita ja keräävät varoja lähetystyölle. Seurakunta tai järjestö voi nimetä juoksuhaasteelle kohteen. Myös yksittäiset juoksijat voivat valita tuettavan kohteen, vaikkapa jonkin seurakuntansa tai järjestön lähetystyön kohteista.

Ketkä: Medialähetys Sanansaattajat esitti vuonna 2017 seurakunnille ja lähetysjärjestöille Run for Missionsjuoksuhaasteen. Tänä vuonna mukana ovat kaikki ev. lut. kirkon suomenkieliset lähetysjärjestöt.  (Sanansaattajat, Suomen Pipliaseura, Kylväjä, Kansanlähetys, Sley ja  Suomen lähetysseura)

Lue lisää.

Kuva: Eila Murphy